HAYDAR ALİYEV FEN LİSESİ TANITIM GEZİSİ

06-03-2024

Okulumuzun rehberlik hizmetleri çalışmaları kapsamında 06/03/2024 Çarşamba günü 8.sınıf  ve 7. Sınıflardan başarılı olan öğrencilerimizden oluşan 7 kişilik öğrenci grubu, Okul Psikolojik Danışmanı Semih KUŞ ve Okul Müdürü Mehmet ÜREGEN'in  katılımı ile Iğdır Haydar Aliyev Fen Lisesi'ne tanıtım gezisi tekrar düzenledik.

Iğdır Haydar Aliyev Fen Lisesi hakkında bilgiler alındı ve okulun tüm birimleri dolaşıldı. Gezi, öğrencilerin motivasyonlarını arttırmak ve hedeflerine ulaşmaları noktasında nitelikli liseleri tanımalarını sağlamak amacıyla düzenlendi. Öğrencilerimizin okullar hakkında kapsamlı bilgi sahibi olduğu bu gezi için emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve ziyaret edilen okulların personellerine teşekkür ederiz.

06-03-202406-03-202406-03-2024